Jesienne Warsztaty Kuchni Wegańskiej
26 listopada, Gdańsk Wrzeszcz, godz. 10:00-17:00.
Rozgrzewające ZUPY, zdrowe KASZE i smaczne PASTY na kanapki.
26 listopada, Gdańsk Wrzeszcz, godz. 10:00-17:00.
Rozgrzewające ZUPY, zdrowe KASZE i smaczne PASTY na kanapki.
Podczas kilku godzin wspólnego gotowania i ciekawych rozmów, dowiecie się, w jaki sposób zastąpić produkty odzwierzęce zdrowymi i etycznymi naturalnymi produktami roślinnymi. Co zrobić, aby nasze posiłki nie były nudne, a jesienią i zimą dostarczały nam wystarczającą ilość energii i witamin.
W planach mamy m.in. przygotowanie wspólnie z Wami wegańskiego sushi, pożywnych dań z kaszami, rozgrzewających jesiennych zup i smacznych wegańskich past.
Podczas warsztatów przewidziane zdrowe przekąski, aromatyczne herbaty słodzone stewią, a w przerwie obiad.
Każdy / każda z Was, kto weźmie udział w Jesiennych Warsztatach Kuchni Wegańskiej otrzyma w prezencie m.in.:
- 5%, 10%, 15% rabatu na zakupy w sklepie Żółty Cesarz w Gdyni
- 10 % rabatu na produkty dystrybuowane i produkowane przez Avocado
- 7 % rabatu na zakupy w sklepie internetowym z ubrankami dla dzieci i niemowląt produkowanymi w Polsce www.agugu.com.pl
- aromatyczny pasztet soczewicowo - słonecznikowy
- smaczną i zdrową niespodziankę od Avocado
a także: przepisy, piramidę wegańskiego odżywiania.
Cena: 150 zł.
Zapisy do 22.11.
Kontakt: info@avocado.info.pl, tel. 506185564.
Warsztaty odbędą się, gdy zgłosi się minimalna liczba osób.
Organizatorzy: Avocado vegan catering