piątek, 21 października 2011

Jesienne Warsztaty Kuchni Wegańskiej


Jesienne Warsztaty Kuchni Wegańskiej

5 listopada, Gdańsk Wrzeszcz, godz. 10:00-17:00.

Rozgrzewające ZUPY, zdrowe KASZE i smaczne dania z TOFU.

Podczas kilku godzin wspólnego gotowania, pieczenia i ciekawych rozmów, dowiecie się, w jaki sposób zastąpić produkty odzwierzęce zdrowymi i etycznymi naturalnymi produktami roślinnymi. Co zrobić, aby nasze posiłki nie były nudne, a jesienią i zimą dostarczały nam wystarczającą ilość energii i witamin.
W planach mamy m.in. przygotowanie wspólnie z Wami wegańskiego sushi, pożywnych dań z kaszami, rozgrzewających jesiennych zup i tofu na kilka sposobów.

Podczas warsztatów przewidziane zdrowe przekąski, aromatyczne herbaty słodzone stewią, a w przerwie obiad.

Każdy / każda z Was, kto weźmie udział w Jesiennych Warsztatach Kuchni Wegańskiej otrzyma w prezencie m.in.:
- 5%, 10%, 15% rabatu na zakupy w sklepie Żółty Cesarz w Gdyni
- 10 % rabatu na produkty dystrybuowane i produkowane przez Avocado
- tofu Polsoi
- smaczną i zdrową niespodziankę od Avocado
a także: przepisy, piramidę wegańskiego odżywiania.

Cena: 150 zł.
Zapisy do 1.11.
Kontakt: info@avocado.info.pl, tel. 506185564.
Warsztaty odbędą się, gdy zgłosi się minimalna liczba osób.

Organizatorzy: Avocado vegan catering
Partnerzy: Polsoja, sklep Żółty Cesarz w Gdyni